Sunday, June 6, 2010

Find Your Purpose This Summer - TeleSeminar Begins in July!

"What is my life purpose?"

"Why am I here?"


Are YOU ready to find your way?


Are you...
 • affected by your own or someone else's addiction?
 • past the crisis stage?
 • ready to find and live your unique purpose?
What is being offered: Life Purpose in Recovery TeleSeminar: A True Purpose Course based on the teachings of Tim Kelley.

Where it will be held: Over the phone from the comfort of your own home; use a conference dial-in to be a part of the group each week!

When it will be held: The week of July 12th (exact dates and times to be agreed upon by participants)

Why you will want to participate: Because you are ready, willing, and yearning to:
 • Know who you really are at your core
 • Find out what difference you are meant to make in this world
 • Gain the tools and inner strength to be and do what you are meant to do in a big way
 • Have access to the deeper spiritual connection promised by the 12 step programs on a regular, reliable basis
 • Experience the "promises of the program" on a much deeper level
Cost (can be paid in 1, 2, or 4 payments):
Early Registration before June 30: $424 
Regular Price:  $599 
Register early for a savings of $175!

Class includes:
 • Nine 90 to 12 minute tele-classes
 • One 60-90 minute one-on-one coaching sessions
Instructors: Beverly Buncher and Beth Scanzani, two licensed True Purpose coaches with the experience and expertise to take you through this process with ease! In addition to their expertise in the True Purpose field, both Bev and Beth are graduates of iPEC School of Coaching and Certified Energy Leadership Coaches. Plus, Bev is an experienced, trained Family Recovery Coach and Beth is a certified Dream Coach. Together, they provide you with an experience that will take your recovery to the next level! 


Scroll down to register for Life Purpose in Recovery TeleSeminar NOW:

Payment Options
For more information: 
Contact Bev Buncher
Office: 786 859 4050
email: theempowermentcoach@gmail.com

24 comments:

 1. Hình dáng bố trí ở đây không nhằm tới công việc chuyên môn nhà đẹp của người KTS được thuê tư vấn bề ngoài nhà. Họ chỉ tạo ra diện tích ban đầu thiết kế nhà phố cho bạn, còn việc sử dụng và “biến hóa” không gian ấy ra sao, mọi là nhu cầu thiết kế biệt thự do bạn. Bạn luôn sở hữu những sáng chế design trong “mỗi sớm mai thức dậy”, bởi vì không gian nội thấtlàm cho nhà bạn thuận tiện hơn việc luôn nghiên cứu để phân chia tủ khu vực nấu nướng đẹp tiện lợi và đẹp đẽ cũng là một giải thiết kế nhà đẹp pháp nâng cao chất lượng sống nếu toàn bộ tủ bếp đẹp đồ đạc trong nhà của bạn được sắp xếp trật tự, cuôc đời của bạn biến thành mộc mạc hơn phần lớn. Bạn ko buộc phải phải bỏ nhiều thời gian để tậu một đồ vật đồ gì đấy, cho dù xây dựng biệt thự bạn với vừa đi công tác hàng tháng trời mới về. Hãy sử dụng những khoảng thời gian quý báu mà bạn tiết kiệm được vào việc khác giá trị hơn. Một trong các kỹ năng cơ thiết kế nội thất chung cư đẹp bản của các kiến trúc sư nội thất, cũng như các bác sĩ thần kinh là lựa tậu các gam màu thích hợp với thiết kế nội thất nhà phố đẹp khoảng không cũng như vật dụng ngay bên. các màu sắc êm dịu mang gam màu chan hòa thiết kế nội thất biệt thự đẹp sẽ giúp tâm trạng của thi công nội thất chung cư bạn trở thành sảng khoái hơn bao giờ hết. Trừ lúc bạn là người ẩn dật hoặc lập dị, còn thông dụng bạn vẫn cần tiếp khách trong nhà. Một căn nhà bề ngoài đẹp không chỉ thi công nội thất nhà phố giúp cho gia chủ được nhận thi công nội thất biệt thự xét cao mà còn thiết kế thi công nội thất làm cho những vị người khách đến thăm nhà bạn nhận biết thoải mái hơn cũng như chủ nhân trong giao tiếp. Đôi lúc điều này mang đến lợi ích giúp bạn có bước tiến trong cuộc thi công nhà đẹp sống cá nhân lẫn sự nghiệp. Hơn nữa, nó còn giúp bạn thể hiện cá tính riêng của mình. Một căn nhà được sắp đặt một phương pháp có tổ chức cũng làm không khí nội thất nhà đẹp và ánh sáng thông thoáng xây dựng nhà phố tươi mát hơn, đóng góp oz tiết kiệm năng lượng cho căn hộ và tăng trưởng đồ gỗ nội thất sức khỏe. bên cạnh việc phân chia những trang bị đúng chỗ cũng giúp cho những căn phòng dùng được không gian tốt hơn, đường đi lối lại được tự do hơn. Một KTS sở hữu trách nhiệm luôn để ý đến những nhất thiết và xây dựng nhà đẹp mức độ ưu tiên của người mua nó.

  ReplyDelete
 2. I thank you for the information and articles you provided

  ReplyDelete

Thank you for visiting the Life Purpose in Recovery blog. Please share your comments and questions and if you would like, give me a call at 786 859 4050. All the best,
Bev Buncher, Family Recovery Coach